Sprawdź jakie wyjątkowe smaki odkryjesz w restauracji nad jeziorem

Co czyni naszą restaurację wyjątkową?
Przede wszystkim posiadamy niezwykle utalentowanych kucharzy, którzy pod przewodnictwem Szefa Kuchni Jacka Fiedorowicza dbają o niezwykłe doznania smakowe naszych gości. W nowoczesnym i bardzo ciepłym restauracyjnym wnętrzu nasi klienci mogą spróbować specjałów głównie z kuchni polskiej, wzbogaconej o smaki europejskie.
Dodatkowo nasza restauracja nie zapomina o osobach będących na diecie bądź uczulonych na gluten. W naszej karcie znajdują się dania wegańskie, wegetariańskie oraz potrawy bezglutenowe.
Przygotowywane specjały pochodzą wyłącznie ze składników najwyższej jakości, w dużej mierze pochodzących od lokalnych dostawców. Nasz kompetentny i przeszkolony personel służy pomocą w doborze win z bogatej karty.
W restauracji Molo specjalnością szefa kuchni są ryby. Daniem popisowym jest sandacz podawany na białych szparagach z sosem malinowym. Nasi goście bardzo chętnie kosztują ryby oraz sery pochodzące z przyhotelowej wędzarni.